poniedziałek, 28 lipca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Papierosy samolotem
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Papierosy samolotem
Papierosy samolotem 13 lat(a), 10 mies. temu  
Duzo osób miało rewizje albo problemy przy przewożeniu no 5 kartonów papierosów? czepiaja się bardzo i czy są kary?
zielonooka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Papierosy samolotem 13 lat(a), 10 mies. temu  
Nie wiem jak to wyglada teraz ale kiedys poprostu zabierali wszystko lub kazali zaplacic clo. Kazda ilosc powyzej 200 sztuk tak czy inaczej jest nielegalna.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Zasada jest taka jki ci sie uda to możesz przewieźć nawet ciężarówke fajek ale jak ci sie uda a wedle prawa to 1 karton mozesz przewieść - jak będziesz miała dwa np 2 to też raczej ci nic nie zrobią
Machiavelli

palenie to głupi wydatek pieniędzy a do tego całowanie sie z facetem który pali to tak jakby lizać popielniczkę
Małgosia

Mi kiedyś udało przewieść się 5 wagonów - 1 wagon miałem w podręcznym a 4 w bagazu głównych ale stracha miałem
brzęczyszczykiewicz

szkoda byłoby mi miejsca i wagi na fajki polskie kiełbasy, wędliny, wyroby domowe sie pakuje a nie fajki
mora_nova

Papierosy nie ważą dużo chyba że kupujesz na Ukrainie
kazach

Re: Papierosy samolotem 13 lat(a), 9 mies. temu  
A jakie znaczenie ma miejsce zakupu papierosów do ich wagi? bo nie kumam twojego żartu?
zielonooka

Re: Papierosy samolotem 13 lat(a), 9 mies. temu  
oj zielonooka nie popisałaś się z poczuciem humoru
Machiavelli

Re: Papierosy samolotem 13 lat(a), 8 mies. temu  
Różnica w cenie między fajkami w UK a np na Ukrainie jest ogromna chyba z 4,5 funta
Agnieszka

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

RTV Euro AGD RTV Euro AGD
Lider rynku RTV i AGD w Polsce. W swojej ofercie mamy...
Intenso Lingerie (Odzież, obuwie, dodatki)
Bielizna firmy Esotiq dla kobiet oraz kolekcja dla Panów...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Prawnicy i porady)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...