czwartek, 01 maja 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jaka drukarka?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Jaka drukarka?
Jaka drukarka? 11 lat(a) temu  
Szukam jakieś dobrej drukarki, która dobrze drukuje zdjęcia i dokumenty oczywiście. No i żeby nie kosztowała np. 300 funtów
Omen
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jaka drukarka? 10 lat(a), 12 mies. temu  
Ja mam epsona i jestem nawet zadowolona. Cena też przystępna także popatrz sobie na modele jaki by ci odpowiadał i może coś znajdziesz dla siebie
fiołek
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jaka drukarka? 10 lat(a), 11 mies. temu  
Canon albo HP, ale to zależy też jaki model.
Ola

Epsona polecam, jak dla mnie najlepsza drukarka.
Ania Zdebska

Mam HP i sobie chwale ze wzgledu np na mozliwosc drukowania prosto z telefonu. Koszta użytkowania ok, tym bardziez ze w tesco mozna kupic napelniane i resetowane cartdrige.Canona bym odpuscil bo tusz drogi jak cholera, sporo droższy niz do HP
szkot_77
Moderator

Najlepsze są takie drukarki w których każdy tusz można wymienić oddzielnie, a nie jak w mojej starej drukarce był jeden kartrydż i jak jeden kolor sie skończył to trzeba było wymienić wszystkie ;/
zaczarowana

Re: Jaka drukarka? 10 lat(a), 10 mies. temu  
To zależy do czego ci jest potrzebna. Do zwykłego druku dokumentów, do grafiki/zdjec. Osobiście korzystam z epsona i sprawdza się w każdej z tych rzeczy
Tom Tomczykiewicz

Re: Jaka drukarka? 10 lat(a), 2 mies. temu  
Może warto jest kupić drukarkę w Polsce ? Wiele sklepów oferuje darmową wysyłkę do UK. Ewentualnie porównać sobie ceny danych modeli w porównywarkach i zobaczyć w jakim sklepie jest taniej.
Polecam szczególnie laserowe drukarki czarno białe. Do użytku domowego kolor nie jest potrzebny, sam drukuję głównie dokumenty i monochromatyczna drukarka w zupełności mi wystarcza. Możecie sobie porównać ceny drukarek laserowych i parametry.
Dobre są marki: Samsung , Hp oraz Brother.
nowakp
Ostatnio zmieniany: 2015/02/10 08:56 Przez Redakcja POLEMI.co.uk.

Re: Jaka drukarka? 10 lat(a), 2 mies. temu  
ja polecam drukarki Brother Są bardzo dobrej jakości a zamienniki do niej są o wiele tańszę niż do HP czy Canon
amelian

Re: Jaka drukarka? 9 lat(a), 7 mies. temu  
Epsony są teraz bardzo popularne. Wydajne i tanie w eksploatacji. Nie wiem jak w UK, ale w Polsce mają teraz promocję i zwracają część ceny za zakup
magda90
Ostatnio zmieniany: 2015/11/16 16:38 Przez Bezpiecznik.Powód: Usunięty link

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...
alt
PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Oferta specjalna)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej Brytanii,...

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...

Pozostałe oferty

PhotoBox PhotoBox
Obecnie PhotoBox posiada najszerszą ofertę produktów...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
Eden4flowers Eden4flowers
Jedna z pierwszych brytyjskich kwiaciarni internetowych....