wtorek, 17 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Święta...
Święta... 10 lat(a), 7 mies. temu  
Nie wierzę, że już za kilka dygodni Święta - nie jestem gotowa na następny rok, bo ten za szybko minoł Heh, a wy wybieracie się do PL czy Święta w Szkocji? Bo ja jak zwykle tutaj zostaje...
zaczarowana

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Święta... 10 lat(a), 7 mies. temu  
Ja też nie Z jednej strony się cieszę, a z drugiej coś za szybko ponownie te Święta ;/ Ja też niestety tutaj bez alternatywy odwiedzenia rodziny w PL, ale przynajmniej odpocznę, bo w Polsce to nierealne
Ania Zdebska

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Święta... 10 lat(a), 6 mies. temu  
O masakra, a ja nawet nie mam ochoty myśleć o tym wszystkim. Za szybko ten czas leci...
fiołek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Sporo moich znajomych zostaje na święta w UK Niektórzy też po to aby odpocząć, inni aby dodatkowo sobie dorobić. A wtedy stawki w wielu miejscach są podwójne czy nawet potrójne. Np w różnego rodzaju ośrodkach wypoczynkowych, restauracjach i innych tego typu miejscach. Więcej info można znaleźć na ...

Coś za coś, ja bym chyba jednak nie mógł pracować w święta.
nowakp
Ostatnio zmieniany: 2015/07/04 11:59 Przez Bezpiecznik.Powód: Usunięty link

Niestety zbliżają się, a kasy mało. Pewnie znowu przyjdzie rozejrzeć się za chwilówką. A wiecie ze znany z Money Shop'ów w Anglii firma
DFC Global Corporation w Polsce ma swoje przedstawicielstwo w postaci
strony internetowej [Link został usunięty] . Jaki ten świat jest mały. Niby zagranica, a pożyczkodawca ten sam.
Ewtacz
Ostatnio zmieniany: 2014/12/04 17:25 Przez kwiatuszek.

Święta miną zapewne równie szybko jak i caly ten okres przedświąteczny Heh no i kolejny roczek za nami - szkoda trochę tego czasu.
ciekawska

Narzekamy, ale gdyby czas stal w miejscu, to też byłoby źle albo nawet jeszcze gorzej Trzeba cieszyć się tym co aktualnie jest czyli Świętami
Niki1983

Święta kończą się szybciej niz przygotowania do nich Jak to się mowi święta, święta i po świętach
Adek

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Pozostałe oferty

Intymna.pl Intymna.pl
Sklep oferuje szeroki asortyment bielizny damskiej oraz...
Kursy na wózki widłowe (Szkoły i kursy)
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z...
MOLSO - Polski Fryzjer MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow (Fryzjerstwo)
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie,...
alt Studia Online - Wyższa Szkoła Lingwistyczna (Szkoły / Kursy / Korepetycje)
WSL oferuje wszystkim Polakom na Wyspach możliwość nauki...