piątek, 02 maja 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Zakupy w Primarku
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Zakupy w Primarku
Zakupy w Primarku 14 lat(a), 10 mies. temu  
co sądzicie o produktach z primarku? bo ten sklep nie ma najlepszej opinii, jest tanio, ale ciuchy są badziewiaste a wy kupujecie w Primarku?
alice

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Zakupy w Primarku 14 lat(a), 10 mies. temu  
Jakość ciuchów, jak w każdym innym sklepie a ceny dużo niższe. Ci co tak mówią sami kupują tam tonami, tylko się wstydzą przyznać.
lukas

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Zgadzam się z "lukasem" jakość ubrań jest dobra. Nie rozumiem dlaczego ludzie stworzyli wokół Primarka jakaś opinie badziewnego sklepu- sklep normalny jak i każdy inny. Poza tym nie widzę żeby Polacy ubierali się tylko i wyłącznie w markowych sklepach . Ja kupuje to co mi się spodoba nie ważne czy to w Primarku czy w jakiś innym sklepie.
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Całkowita racja!! Ci co tak mówią w Polsce ubierali się w lumpeksach a tu normalny sklep krytykują. Ludzie co wy próbujecie pokazać...
Ola

Ja tam sama robię zakupy i uważam, że nie ma się czego wstydzić.
kamsta

ja często kupuje w primarku i nie mam z tym żadnego problemu
sophia

ale można też popatrzeć z perspektywy innych sklepów - to nie jest też tak że Primark ma jakies bardzo niskie ceny - zgadza sie maja niskie ceny ale we wszystkich sklepach tych markowych też są czasami bardzo atrakcyjne promocje wiec ogólnie w Uk mozna tanio ubrac sie w fajne ciuszki
lukas

alice zgadzam sie z toba w 100%. straszna tandeta jesli chodzi o jakość materiałow bez dwoch zdan. kupilem 2 koszulki polo ktore po kilku praniach wygladaly jak szmaty. niby tanie jak woda 5f sztuka ale to byly pieniadze wyzucone w błoto niestety. co do stylistyki to kwestia gustu. ,nawet wcale wiele taniej nie wychodzi , dla porownania w tym samym czasie kupilem podobne polo fred pery za 45f tylko ze nie wisiala jak na wieszaku i po roku czestego noszenia nie wstyd bylo w niej wyjsc poza dom, wiec z tym czy primark jest taki tani to bym polemizowal.

Ola nie wiem po czym wnosisz ze ja czy alice ubieralismy sie w polsce w lumpeksach? pozatym co jest zlego w ubieraniu sie w lumpeksach? znalem dziewczyne ktora uwielbiala buszowac po lumpach, i wynajdowala ciuchy wygladajace jak nowe i z materialow ktorych w primarku nigdy nie kupisz.efekt byl taki ze zawsze wygladala dobrze. sam bym tak robil jak bym mial tylko czas i nerwy
pampuch

Re: Zakupy w Primarku 14 lat(a), 9 mies. temu  
kazdy kupuje tam gdzie mu odpowiada - jeden nie ubierze sie w rzeczy ktore nosil nie wiadomo kto a drugi w ciuchy z primarku - po to jest tyle roznych sklepow ze kazdy moze kupowac gdzie chce
mora_nova

Re: Zakupy w Primarku 14 lat(a), 9 mies. temu  
Sama kupuje tam ciuszki dla moich maluchow i jestem zadowolona bardzo, bielizna jest troche nie bardzo wyprobowalam i szybko sie rozciaga pod biustem przez co jest nie dopasowana, ale ogolnie inne rzeczy ok no i ceny rewelacja.
Justys

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...

Pozostałe oferty

RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Express Bus (Paczki, przewóz osób)
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z...
Suncamp Holidays Suncamp Holidays
Suncamp holiday oferuje ponad 280 kempingów w 15 krajach...