piątek, 02 maja 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polska kiełbasa w tesco
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Polska kiełbasa w tesco
Polska kiełbasa w tesco 14 lat(a), 7 mies. temu  
Jedliście może polską kiełbasę z tesco? ja pie...e, ciekaw jestem, gdzie to produkują, jak może wciskać ludziom ciemnotę, ze to Polska kiełbasa.
kpiecz

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polska kiełbasa w tesco 14 lat(a), 7 mies. temu  
a jaką kupiłeś bo jest tam kilka rodzajów? kiedyś kupiłam prezydencka - przez opakowanie nie widać jaka to kiełbasa w domu okazało się że to mortadela
sophia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Nie no jest polska z jednego z zakladow miesnych w polsce, ale z czego tu sie cieszyc? Czosnkowa jest taka w miare i nadaje sie do smarzenia lub grilowania, no i mysliwska jest niezla ale reszta? Pracowalem 10 lat w masarni to wiem z czego sie robi kielbase zeby byla tania...
szkot_77
Moderator

przynajmniej jest jakiś wybór. ja najczęściej kupuje kabanosy i mysliwską a z innych produktów to pierogi i krokiety
arkadius

wszystkie te kiełbasy smakują podobnie a jeżeli zdecyduje sie na cos w tym stylu to parówki bo w porównaniu z tutejszymi są dużo lepsze
Anita

kiełbasy tutaj są od tych samych dostawców co w Polsce więc nie ma znaczenia czy kupisz tutaj czy nie smak będzie taki sam w Polsce jak i tutaj
świeżynka

ale w Polsce masz większy wybór a tutaj nie
Mario

Mario napisał:
ale w Polsce masz większy wybór a tutaj nie

i ceny troche inne chociaż jak są promocje to opłaca sie brac wszystko jak leci. Kiedys kupiłam duże butelki Kubusiów za 50 pensów!!
sophia

O jejku w Polsce też niektóre kiełbasy lepiej nam smakują a inne mniej, oczywiście wolałabym żeby był większy wybór ale dobrze że jest to co jest
kwiatuszek
Administrator

Re: Polska kiełbasa w tesco 14 lat(a), 6 mies. temu  
kupcie sobie szynke w miodzie jest tania i bardzo dobra - próbowałem w tesco i lidlu bardzo dobra
arkadius

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Pozostałe oferty

Lufthansa Lufthansa
Sprawdź aktualne promocje w jednej z wiodących...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Księgowość i doradztwo)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Columbus Direct Travel Insurance Columbus Direct Travel Insurance
Wiodąca firma ubezpieczeniowa specjalizująca się...
UK Office Direct UK Office Direct
Oferujemy ponad 25.000 produktów biurowych w niskich...