sobota, 09 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie
Dyskusje na temat brytyjskiej służby zdrowia - lekarz rodzinny, dentysta... Kwestie dotyczące porodu i dziecka w UK. Rodzina na emigracji
W dół1
TEMAT: Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie
Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie 22 godzin, 47 minut temu  
Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony gabinet w Warszawie, gdzie warto zrobić depilację laserową? Zależy mi głównie na okolicach twarzy – wąsik to moja zmora Próbowałam już różnych metod, ale żadna mnie do końca nie przekonuje.
DomiGr
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie 21 godzin, 16 minut temu  
Oj też długo walczyłam z wąsikiem i przerobiłam chyba wszystko Najpierw próbowałam kremem z Avonu, ale po każdym użyciu wyskakiwały mi pryszcze, jakby skóra była za bardzo podrażniona. Potem przerzuciłam się na plastry z woskiem – działały, ale skóra nad wargą jest cienka i kilka razy zdarzyło się, że plaster oderwał mi się z kawałkiem skóry albo co gorsza… z fragmentem wargi (tak, bolało jak cholera).

W końcu się zebrałam i zrobiłam depilację laserową – zaczęłam od wąsika i efekty były super, więc teraz planuję kolejne partie. Zerknij sobie na ten gabinet w Warszawie: estebelle.com.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/
annanina
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Pozostałe oferty

Gatwick Express Gatwick Express
Połączenie kolejowe pomiędzy lotniskiem Gatwick a...
Mobi-Travel Ltd (Paczki i przewozy osób)
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Odszkodowania i ubezpieczenia)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Domki wakacyjne Camber Sands - Magic Caravan
Wynajem nowoczesnych, w pełni wyposażonych domków...