sobota, 09 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie
Dyskusje na temat brytyjskiej służby zdrowia - lekarz rodzinny, dentysta... Kwestie dotyczące porodu i dziecka w UK. Rodzina na emigracji
W dół1
TEMAT: Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie
Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie 22 godzin, 42 minut temu  
Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony gabinet w Warszawie, gdzie warto zrobić depilację laserową? Zależy mi głównie na okolicach twarzy – wąsik to moja zmora Próbowałam już różnych metod, ale żadna mnie do końca nie przekonuje.
DomiGr
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Sprawdzony gabinet depilacji laserowej w Warszawie 21 godzin, 11 minut temu  
Oj też długo walczyłam z wąsikiem i przerobiłam chyba wszystko Najpierw próbowałam kremem z Avonu, ale po każdym użyciu wyskakiwały mi pryszcze, jakby skóra była za bardzo podrażniona. Potem przerzuciłam się na plastry z woskiem – działały, ale skóra nad wargą jest cienka i kilka razy zdarzyło się, że plaster oderwał mi się z kawałkiem skóry albo co gorsza… z fragmentem wargi (tak, bolało jak cholera).

W końcu się zebrałam i zrobiłam depilację laserową – zaczęłam od wąsika i efekty były super, więc teraz planuję kolejne partie. Zerknij sobie na ten gabinet w Warszawie: estebelle.com.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/
annanina
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...

Pozostałe oferty

Douglas Shop Douglas Shop
Perfumerie Douglas, to największy w Polsce wybór...
polskaapteka.co.uk (Apteka i suplementy)
W naszej ofercie znajdą Państwo nie tylko szeroki wybór...
Tesco Mobile Phone Shop Tesco Mobile Phone Shop
Odwiedź Sklep Tesco Mobile Phone Shop i sprawdź...
m-shop.eu (Polskie sklepy i hurtownie)
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór...