niedziela, 28 listopada 2021
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom
r e k l a m a  |





Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół1
TEMAT: Menu po polsku - gdzie???
#20417
Menu po polsku - gdzie??? 5 lat(a), 4 mies. temu  
Kupiłam telefon w prezencie urodzinowym mojemu tacie i okazało się, że nie ma polskiego menu. Próbowali znaleźć w Polsce kogoś kto mógłby wgrać, ale problem w tym, że nie mają menu do takiego modelu. Czy jest możliwość gdzieś tutaj znaleźć kogoś kto wgra polskie menu? Będę wdzięczna za informacje.
zaczarowana

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
 
#20515
Re: Menu po polsku - gdzie??? 5 lat(a), 3 mies. temu  
Ja miałem ten sam problem. Ale niestety nawet na necie nie udało mi się znaleźć instrukcji po polsku, wiec watpie czy uda ci sie cos wskórać.
MarekKos
Posty: 33
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
 
#20522
Re: Menu po polsku - gdzie??? 5 lat(a), 3 mies. temu  
To dziwne bo wiekszosc telefonow ma polskie menu.
szkot_77
Moderator
Posty: 1563
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
 
#20523
Re: Menu po polsku - gdzie??? 5 lat(a), 3 mies. temu  
Proponowal bym telefon zresetowac do ustawien fabrycznych. Kasuje wszystko a po wlaczeniu masz fabrycznie czysty telefon i pierwszym zapytaniem po wlaczeniu jest wybor jezyka. Przez ostatnich pare lat mialem 2 nokie, 2 rozne iphone i 2 rozne samsungi. We wszystkich przyapdkach ten sam schemat - wybor jezyka a potem cala reszta.
szkot_77
Moderator
Posty: 1563
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
 
#20530
Re: Menu po polsku - gdzie??? 5 lat(a), 3 mies. temu  
No właśnie dziwne, zwłaszcza, że to nie jest jakiś stary model czy coś. A jak się da ustawienia fabryczne to coś to pomoże jeżeli nie było w ogóle j. polskiego wcześniej? Na jakiej zasadzie to działa, bo w Pl nie podołali nawet "fachowcy"
zaczarowana

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
 
Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE


Accountancy MK - Mariola Kochańska
Nasza firma to profesjonalne biuro księgowe, zatrudniające...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Polska obsługa prawna w Szkocji
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w centrum Glasgow,...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...

Pozostałe oferty

National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...
Higher Nature Higher Nature
Higher Nature jest znaną brytyjską marką specjalizującą...
Na ból kręgosłupa tylko Ceragem (Sport)
Jeśli masz dolegliwości związane z kręgosłupem, a...
Creative Labs Creative Labs
Odtwarzacze MP3, przenośne centra rozrywki, głośniki...