wtorek, 17 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Feromonony czy to działa?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Feromonony czy to działa?
Feromonony czy to działa? 15 lat(a), 2 mies. temu  
Przez internet są do kupienia feromonu w formie dezodorantu. Czy to działa w ogóle, co o tym sądzicie?
arkadius

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Feromonony czy to działa? 15 lat(a), 2 mies. temu  
e tam to jest bzdura z tymi feromonami - moze kiedys jak ludzie sie nie myli a teraz nasz naturalny zapach maskowany jest przez perfumy, sztyfty wiec jestem pewna ze feromony nie dzialaja
anus384

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

cos jednak jest na tapecie z tymi feromonami bo bez powodu nie mowiono by tyle o tym
Mario

ja również nie wierze w te historyjki o feromonach - o człowieku świadczy w jego charakter i osobowość
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

a ja takie perfumy z feromonami kupilam: konkretnej firmy badania potwierdzone naukowo rekomendacje itd..
i co? sama nie wiem.
owszem wydaje mi sie ze wtedy ludzie bardziej na mnie uwage zwracaja ale z drugiej strony kiedy ich uzywam czuje sie bardziej pewna siebie i jestem bardziej otwarta na innych.
wiec mysle ze to bardziej na psychike dziala.

anus384 napisał:
e tam to jest bzdura z tymi feromonami - moze kiedys jak ludzie sie nie myli a teraz nasz naturalny zapach maskowany jest przez perfumy, sztyfty wiec jestem pewna ze feromony nie dzialaja

No dokładnie to kwestia psychiki - efekt placebo. No ale może niektórym właśnie to jest potrzebne.
kpiecz

anus384 napisał:

a jaki zapach mialy te feromony? ;p
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

feromony? ja juz myslalam ze to bylo kiedys i podobnie jak z disco polo wygaslo
mora_nova

gdyby bylo 0 efektów to ludzie by o tym nie mowili
kamsta

Re: Feromonony czy to działa? 14 lat(a), 9 mies. temu  
feromony smierdza i to jest fakt! to tak jakby ktos polecial na wasz pot - mozliwe ale malo realne
kazach

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Polska obsługa prawna w Szkocji
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w centrum Glasgow,...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Pozostałe oferty

Car Rentals Car Rentals
Fantastyczna wyszukiwarka samochodów do wynajęcia -...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...