piątek, 02 maja 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Taize
Taize 14 lat(a), 7 mies. temu  
czy w Szkocji organizowane są wyjazdy na Taize?
Mariolka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Taize 14 lat(a), 7 mies. temu  
Sądze że tak samo jak w Polsce musisz sie zapytać w swojej parafi
szkotek

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

a orientujesz sie gdzie w tym roku będzie?
Mariolka

co to jest wycieczki pielgrzymki?
emigrantka

Spotkania młodych organizowane na przełomie roku w okolicach sylwestra (łącznie z sylwestrem) zawsze w innym mieście. Ja byłem w Budapeszcie i polecam taki sposób spędzania sylwestra - tanio, przyjemnie i z przygodami a do tego można zwiedzić miasto. W zeszłym roku było chyba w Polsce ale w tym to nie wiem gdzie będzie
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

sprawdziłam i w tym roku będzie w Rotterdam ale jeszcze nie miałam okazji skontaktować się z polskim księdzem więc nie wiem ile będzie kosztowało. Holandia nie jest daleko więc powinno być dosyć tanio
Mariolka

może bym sie zdecydowal gdyby było do Barcelony albo Moskwy ale Rotterdam jest za mało atrakcyjny
szkotek

a te modlitwy spotkania dyskusyjne nie są dla ciebie jedynym powodem dla którego jechać?
Mariolka

Re: Taize 14 lat(a), 6 mies. temu  
spędzić sylwestra modląc się zajefajnie
emigrantka

Re: Taize 14 lat(a), 6 mies. temu  
gdybyś pojechała zobaczyłabyś jak jest fajnie wszystko masz do wyboru nie musisz się modlić a do tego poznajesz bardzo dużo nowych osób, zwiedzasz miasto robisz praktycznie co chcesz
szkotek

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Pozostałe oferty

RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Express Bus (Paczki, przewóz osób)
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z...
Suncamp Holidays Suncamp Holidays
Suncamp holiday oferuje ponad 280 kempingów w 15 krajach...